Wydawanie żywności w ramach POPŻ Podprogram 2021+
Fundacja JP II w Bytowie informuje, że
w budynku magazynowym przy ul. Młyńskiej8(za Urzędem Pracy) w Bytowie
UWAGA! Zmiana punktu dystrybucji żywności
odbędzie się wydawanie żywności osobom posiadającym skierowaniew ramach Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020 współfinansowanego
z Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym
HARMONOGRAM
26LIPCA2023r.(środa) |
godz. 9.30– 15.00 |
27 LIPCA 2023r.(czwartek) |
godz. 9.30– 15.00 |
31 LIPCA 2023r. (poniedziałek) |
godz. 9.30 – 15.00 |
Osoby zakwalifikowane informowane są telefonicznie (sms) o terminie odbioru żywności.Proszę dostosować się do porządku alfabetycznego.
Asortyment produktów
Liczba osób |
Powidła śliwkowe |
Makaron jajeczny świderki |
Mleko UHT |
Szynka wieprzowa |
Cukier biały |
Olej rzepakowy |
1 |
1 |
4 |
2 |
3 |
2 |
2 |
2 |
2 |
8 |
4 |
6 |
4 |
4 |
3 |
2 |
12 |
6 |
9 |
6 |
6 |
4 |
3 |
16 |
8 |
12 |
8 |
8 |
5 |
4 |
20 |
10 |
15 |
10 |
10 |
6 |
5 |
24 |
12 |
18 |
12 |
12 |
7 |
6 |
28 |
14 |
21 |
14 |
14 |
8 |
7 |
32 |
16 |
24 |
16 |
16 |
9 |
8 |
36 |
18 |
27 |
18 |
18 |
10 |
9 |
40 |
20 |
30 |
20 |
20 |
W przypadku braku możliwości osobistego odebrania żywności osoba odbierająca winna posiadać upoważnieniepodpisane w obecności pracownika socjalnego. |
Osoba do kontaktu realizująca Program – Pani Kasia telefon : 797 800 209
Niedziela: 9.00, 11.00, 13.00
Dni powszednie:
od poniedziałku do piątku o 18.00;
w soboty o 8.00